LET'S GET MOVING

Meer bewegen,
meer zelfvertrouwen,
minder kilo’s.

UNFOLD YOUR BEING

Hoe gaat het? Goed! Maar is dat ook zo?
Wel-zijn: lichamelijk en geestelijk.
Wij helpen je op weg!

STRIVE FOR BALANCE

Een juiste balans met jezelf, je omgeving,
je werk … geeft energie.
Zelf-zorg krijgt een plaats in je leven.

CHASE YOUR VISION

Meer energie, innerlijke rust en
de juiste balans helpen je focussen
op hetgeen je echt wilt in het leven!

MEET THE COACHES

KOEN WINS

START TRAINING TODAY

Zoek jij terug balans in je leven?
Wil je niet enkel sporten maar ook groeien op verschillende vlakken?
Dan ben je bij B-Challenge aan het juiste adres!

Kom vrijblijvend kennismaken met een van onze gepassioneerde coaches.
Vul je gegevens in en één van onze coaches zal je snel contacteren voor een
één-op-één coachingsgesprek om na te gaan welk programma het best bij je past.

90 DAYS

Sta op en wordt wie je wilt zijn
tijdens de 90 days!

90 DAYS GROUP

Sta op en wordt wie je wilt zijn
tijdens de 90 days group!

SMALL GROUP

Wil je nog meer na de 90 days
of 90 days groep?

BOOTCAMP

Combinatie van coaching expertise
en training in group.

BILZERSTEENWEG 44B | 3730 HOESELT

0478 32 27 39

Voor een betere versie van jezelf te worden kan je terecht in onze nieuwe studio.
Spring zeker eens binnen om de sfeer op te snuiven en kennis te maken met één van onze coaches.

ROOS GEURTS

Na mijn zwangerschap geraakte ik moeilijk  “back on track” om mijn lichaam terug in shape te krijgen. Sporten en gezonde voeding waren me niet onbekend, doch slaagde ik er niet in om mijn doelstellingen te bereiken tot ik terecht kwam bij B-Challenge! De krachtige visie en de aanpak, die veel verder gaat dan enkel de body, spraken mij erg aan. De pittige trainingen, voedingsadvies en waardevolle gespreksvoeringen hebben een enorme impact gemaakt op de wijze waarop ik nu in het leven sta. Met enorm veel fierheid kan ik terugblikken op een productief parcours …

CATHY ROSMEULEN

Na een longembolie raakte ik zowel op sportief als mentaal vlak in een dip. De kilootjes vlogen eraan en ik zat niet goed in mijn vel. Ik liep nog regelmatig en lette ook wel wat op mijn eten maar ik had een serieuze duw in mijn rug nodig. Op een dag werd ik getriggerd door een post van B-Challenge en meteen had ik het gevoel dat dit het was. Na een krachtig gesprek schreef ik me onmiddellijk in voor de 90 DAYS GROUP en kan je zeggen dat dit de beste beslissing van mijn leven is geweest! Ik kreeg een mentale boost waardoor ik op sportief vlak en qua voeding ook enorm kon groeien. Ook de groepsspirit was voor mij een enorme stimulans. Ik leerde wie ik ben en vooral … wie ik wil zijn en wat ik moet doen om die persoon ook echt te zijn en te worden! Ik kijk dan ook al heel hard uit naar het vervolg en ga er met de groep opnieuw voor de volle 100% voor.  Want … Weten wat je moet doen is niet genoeg! Je voor de volle 100 % inzetten, doen wat nodig is om je doel te bereiken, focussen en leven wat je weet! Dat is de enige manier! 

ELLEN HOUBEN

Het jaar dat ik 2 prachtige kinderen op de wereld zette …maar ook het jaar dat ik in één klap 30 kg bij kwam. Er moest iets gebeuren! Ik begon te bootcampen bij B-Challenge met resultaat. De kilo’s vlogen eraf en ik voelde me super! Helaas gooide een blessure roet in het eten en liet ik me weer even gaan … Na de ravalidatie schreef ik me, om nog meer uit mezelf te halen, in voor de 90 DAYS GROUP.  Terug sporten, yes, maar nu met een focus op being, balance en business. Intussen 14 kg minder en de 10 miles, 15 km beartrail en de 20 km beartrail op mijn palmares. Ik voel me super en blijf ervoor gaan!

INGE CRAUWELS

Ik ben nooit echt slank geweest en ook al sportte ik, toch kwamen de kilo’s eraan. Twee zwangerschappen later en dan ook nog plots alleen komen te staan met 2 jonge kinderen deden geen goed aan zowel mijn gewicht, mijn zelfvertrouwen …Tot buurman Koen mij eens aansprak over de volgende 90 DAYS GROUP die zou starten. Ondanks mijn onzekerheid, twijfels … was dit mijn kans en ben ik er volledig voor gegaan. Na de 90 DAYS GROUP ben ik verder blijven bootcampen.  Nu, intussen 1 jaar later sta ik er terug en dat met 22 kg minder en vol zelfvertrouwen! Ik zou nog een aantal kilo’s willen wegwerken en met de juiste mindset gaat dat zeker lukken, daarvan ben ik overtuigd. Ik blijf ervoor gaan!