Koen Wins

Personal Trainer

Na jarenlang actief te zijn als semi-professioneel en professioneel keeper, was het in 2011 voor mij duidelijk, dat ik een andere weg op wilde met mijn leven.

Al die jaren had ik als topsporter veel gezien en geleerd van mensen met enorm veel kennis van zaken.  Voetbal- en keepertrainers, fysical trainers, mental coaches, kinesisten, voedingsdeskundigen, zakenmensen, ploegmaats, supporters, …

Tijdens mijn spelerscarrière heb ik ook in al die jaren heel veel gezien en geleerd van mezelf.

Als keeper leerde ik letterlijk en figuurlijk vallen en opstaan.  Er waren momenten dat ik onoverwinnelijk was, in een roes leefde en op handen gedragen werd door trainers, ploegmaats, bestuursleden, supporters, mensen van de pers, … .  Er waren daarentegen ook momenten dat het me minder verging en na een mindere match alleen achter gelaten werd in een hoekje waar serieuze klappen uitgedeeld werden.

Er waren momenten dat ik echt “diep” zat.  Er waren momenten dat ik er alleen voor stond.  Er waren momenten dat ik veel goede raad kreeg, maar dat ik het uiteindelijk alleen moest doen … .

Op die momenten kwam mijn echte kracht boven.  Ik had tijdens mijn carrière telkens de power om na elke tegenslag, mindere match/periode terug op te staan, om te laten zien wie ik echt was!

Mijn kracht was commitment aan het keepersvak!!!

Mijn kracht was dat ik telkens opnieuw, ook na tegenslagen, bereid was te doen wat nodig was om te zijn wie ik wilde zijn!!! Een winnaar!!!

Het werd me, tijdens … en nog veel meer na mijn actieve voetbalcarrière, duidelijk dat ik, door wat ik in al die jaren beleefd heb, van enorme waarde kan zijn om mensen te laten opstaan tot wie ze echt willen en kunnen zijn.

Mensen laten opstaan voor wie ze echt willen zijn …

Dat was dan ook waar ik me vanaf 2011 volop op wilde toeleggen.  Ik wilde personal coach worden!

Ik had reeds mijn achtergrond en opgedane kennis als voetballer in het profwereldje en mijn diploma en ervaring als leerkracht lichamelijke opvoeding.  Met mensen iets bereiken op het veld en in de klas, was me dus niet vreemd.

Ik besloot vol overgave om de stap te zetten en met succes!   Succes dat trouwens niet vanzelf gekomen is!  Ik ben gevallen en even vaak weer opgestaan!  Mijn winnaarsmentaliteit als topsporter kwam me destijds en ook nu nog goed van pas als zaakvoerder van een fitness-zaak.  Ik ben er fier op dat ik als  coach, doorheen de jaren, reeds in tal van mensenlevens het verschil heb kunnen maken.  Vanaf de dag dat ik begon met coaching tot op heden volgde ik ook tal van cursussen over training, voeding en mindset, die me vervolmaakt hebben tot de coach die ik nu ben.

Mijn missie was en is nog steeds zeer duidelijk!  Bij B-Challenge mensen laten opstaan tot de persoon die ze willen en kunnen zijn!

Mijn missie is:

Mensen laten winnen in het leven!!

INFO

Bilzersteenweg 44B | 3730 Hoeselt
info@b-challenge.be
BTW BE 0848 530 957 | BE08 7350 3152 7513

nieuwsbrief ontvangen?

Volgen op sociale media?

Copyright © B-Challenge 2019