Ik was Koen al enkele weken aan het volgen op facebook eer ik hem belde. Mijn doel was vermageren, fitter en gezonder worden.

Niet alleen voel ik me fysiek beter, maar ook mentaal sterker. Koen is naast een personal trainer ook een mental coach! Hij zorgt ervoor dat je je grenzen verlegt en uit je comfortzone treedt.

Koen is een professionele trainer die zich op een uitstekende manier weet in te leven in de fysieke en mentale mogelijkheden van de persoon die voor hem staat.

De oefeningen worden zeer goed uitgelegd en zijn aangepast aan het niveau dat je aankan. Elke training opnieuw weet hij me te verrassen met nieuwe oefeningen, waardoor het nooit saai wordt. Elke training is een uitdaging en na elke training ga ik met een super goed gevoel naar huis.

Naast deze trainingen zal je er natuurlijk ook thuis voor moeten werken. Wie denkt dat hij er met de trainingen alleen geraakt heeft het mis! Naast het 2x per week trainen bij Koen, geeft hij ook zeer goed en eenvoudig voedingsadvies.

Ik voel me beter dan ooit tevoren en mijn figuur is ontzettend veranderd. Op 7 weken tijd ben ik 7kg kwijt.

Dat resultaat heb ik te danken aan een gezonde en evenwichtige voeding in combinatie met de creatieve trainingen van Koen.

Ik ben blij dat ik gestart ben en heb alleen maar spijt dat ik de stap niet eerder heb gezet. Voor iedereen die twijfelt, gewoon doen! Investeer in jezelf, het is het zeker waard!

INFO

Bilzersteenweg 44B | 3730 Hoeselt
info@b-challenge.be
BTW BE 0848 530 957 | BE08 7350 3152 7513

nieuwsbrief ontvangen?

Volgen op sociale media?

Copyright © B-Challenge 2019